Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο του ESPN Adrian Wojnarowski, ο J.R. Smith έκανε αυτό που όλος ο κόσμος περίμενε, να βρεθεί δηλαδή ξανά δίπλα στον “King” Lebron James με τη φανέλα των Los Angeles Lakers για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και το “restart” του ΝΒΑ στο Orlando

Παρά το γεγονός πως έχουν αυξηθεί τα κρούσματα του κορονοϊού σε παίκτες στο “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ, η διοργανώτρια αρχή δείχνει έντονα την επιθυμία της να ολοκληρωθεί κανονικά το φετινό πρωτάθλημα της κορυφαίας διοργάνωσης στον πλανήτη.

Για αυτό το λόγο οι Lakers βρήκαν στο πρόσωπο του J.R. Smith τον παίκτη που τους έλειπε για το υπόλοιπο της σεζόν. Η τελευταία φορά ωστόσο που βρέθηκαν μαζί Lebron James και J.R. Smith ήταν στους Cleveland Cavaliers με την αξέχαστη “γκάφα” που είχε πραγματοποιήσει ο δεύτερος στον πρώτο τελικό κόντρα στους Golden State Warriors, τη χρονιά που οι “Πολεμιστές” έφτασαν στην κατάτκηση του τίτλου. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Bobby Marks, ο Smith θα λάβει συνολικά 289,803 δολάρια, ενώ έχει να λάβει επίσης άλλα 1,456,667 δολάρια από το συμβόλαιο που είχε στους “Cavs”. 

Δείτε τα σχετικά δημοσιεύματα: