Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Sports Illustrated”, ο “θρύλος” του ΝΒΑ, αλλά και της “χρυσής” ομάδας των Chicago Bulls Michael Jordan είχε πραγματοποιήσει συμφωνία με συγκεκριμένη αλυσίδα παντοπωλείων, για να κάνει τα ψώνια του με την ησυχία του και χωρίς να τον “ενοχλεί” ο κόσμος.

Σαφώς ο “Air” Jordan ήταν το πρόσωπο της επικαιρότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και όχι μόνο. Ακόμη είναι δηλαδή…Για αυτό το λόγο άλλωστε επιθυμούσε στα ψώνια του να μην “ενοχλείται” από τον κόσμο που πάσχιζε για λίγα λεπτά μαζί του. Το δημοσίευσμα του “Sports Illustrated” αναφέρει τη συμφωνία που είχε πραγματοποιήσει ο “θρύλος” του ΝΒΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Brad Sellers δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο μύθος του Τζόρνταν γινόταν μεγαλύτερος μέρα με τη μέρα. Από ένα σημείο και μετά, δεν μπορούσε να βγει έξω ήρεμος! Μια μέρα τον ρώτησα: “Μάικλ, πώς πας για φαγητό”; Μου είπε, λοιπόν πως τηλεφωνούσε σε μια συγκεκριμένη αλυσίδα παντοπωλείων γύρω στα 15 λεπτά πριν κλείσουν και τους ενημέρωνε πως είχε σκοπό να έλθει και να ψωνίσει. Θα έμεναν ανοιχτά, περιμένοντας τον! Σε κάθε περίπτωση, ο Τζόρνταν άφηνε ένα γερό φιλοδώρημα!».

Δείτε και το σχετικό δημοσίευμα: