Ο “King” LeBron James μετά τη χθεσινή νίκη των Los Angeles Lakers κόντρα στους Portland Trail Blazers με 116-108, έφτασε στην 158η νίκη στη φάση των Playoffs του “μαγικού” κόσμου του ΝΒΑ και έφτασε στη δεύτερη θέση επίσης στη λίστα με τις περισσότερες νίκες στη φάση των Playoffs ξεπερνώντας το “θρύλο” των San Antonio Spurs Tim Duncan, που διέθετε 157 νίκες.

Η πρώτη θέση της λίστας αυτή ανήκει στον Derek Fisher που έχει 161 νίκες. Αυτό σημαίνει πως εάν οι “Λιμνάνθρωποι” καταφέρουν να περάσουν τους Blazers και συνεχίσουν με νίκες, o “Βασιλιάς” θα βρεθεί στην πρώτη θέση της λίστας αυτής.

Μετά τη νίκη της ομάδας του, ο LeBron James δήλωσε τα εξής:

«Είναι πάντα σουρεαλιστικό για μένα, όταν το όνομά μου συνδέεται με τους κορυφαίους και προφανώς ξέρουμε πόσο σπουδαίος ήταν ο Τιμ Ντάνκαν στο πρωτάθλημα, με τους Σπερς. Έχω δώσει “μάχες” μαζί του, ήμασταν μαζί στην εθνική ομάδα. Ήταν ικανός να καταφέρει πολλά, όχι μόνο στην κανονική διάρκεια, αλλά και στα playoffs κυρίως. Ζούσε στην postseason, αυτή ήταν η ικανότητά του. Σημαίνει πολλά για μένα αυτό, αλλά και για την πόλη μου και για όποιον με παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια», είπε σχετικά στο 01:00 του παρακάτω βίντεο.

 Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα: