Οι προπονητικές εγκαταστάσεις των ομάδων του NBA ανοίγουν σιγά-σιγά και ο Kevin Love ήταν από τους πρώτους παίκτες που “πάτησαν” παρκέ για μερικά σουτάκια.

Μετά από κάτι λιγότερο από 2 μήνες, φυσικά χρειάζεσαι διάστημα προσαρμογής για να μπορέσεις να επιστρέψεις στα συνηθισμένα σου στάνταρ και όλη αυτή η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη για όλους τους αθλητές μπάσκετ:

«Αυτό ήταν το μεγαλύτερο διάστημα που δεν έχει παίξει. Δεν με ένοιαζε. Απλά ήθελα να σουτάρω λίγο. Μας έκαναν μερικές ερωτήσεις. Πως νιώθουμε, αν ήμασταν άρρωστοι, βασικά αυτά που ισχύουν παντού, όχι μόνο στο ΝΒΑ. Θα αλλάξει τον τρόπο μας στο μέλλον, όχι μόνο στο μπάσκετ, στις ζωές μας γενικά. Ήταν περίεργο. Είχα μαζί μου έναν βοηθό προπονητή και μου πάσαρε την μπάλα με μάσκα και γάντια. Είναι απλά περίεργο».

Larry Nance Junior, Cedi Osman, Ante Zizic ήταν οι άλλοι τρεις που έκαναν προπόνηση μαζί με τον Love, αλλά σε διαφορετική μπασκέτα! Κανείς δεν επιτρέπεται να μοιραστεί τίποτα με τον άλλον, και υπήρχε επικοινωνία με φωνές. Ο αστέρας των Cavs πήγε με δικά του παπούτσια και η ομάδα του έδωσε μία σακούλα με δύο προσωπικές μπάλες και ρούχα, ενώ το ντους στα αποδυτήρια είναι απαγορευμένο!

«Άλλαξα ρούχα και θα κάνω μπάνιο σπίτι, κάτι που δεν είναι καλό για κάποιον που ιδρώνει πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο σοκαρισμένος Kevin Love.