Οι φήμες ότι ο πρόεδρος των Νικς, Φιλ Τζάκσον, σκέφτεται την επόμενη σεζόν να… κοουτσάρει τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του, δίνοντας την σκυτάλη στα εκτός Νέας Υόρκης στον Κερτ Ράμπις, δεν «αγγίζουν» τον Καρμέλο Άντονι. Ο μεγάλος σταρ της ομάδας του «Μεγάλου Μήλου» σχολίασε το θέμα τα ξημερώματα της Τετάρτης (16/3), αναφέροντας ότι «ο Φιλ δεν πρόκειται να καθίσει πάλι σε πάγκο. Οπότε ας ”σκοτώσουμε” αυτό το ”σενάριο”. Ο Φιλ δεν πρόκειται να κοουτσάρει ξανά».

Το ESPN ανέφερε νωρίτερα ότι ο «Jax» έχει στο μυαλό του την πιθανότητα να αναλάβει την καθοδήγηση των Νικς στα ματς στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν», αφήνοντας στη θέση του τον Ράμπις εκτός έδρας. Κάτι που είχε σκεφτεί και ως τεχνικός των Λέικερς με βοηθό τον Ράμπις, έπειτα από επέμβαση στον γοφό… Ο Άντονι, πάντως, επέμεινε ότι «όχι. Δεν νομίζω ότι ο Τζάκσον έχει ανάγκη να βρεθεί σε πάγκο και πάλι και ένα τέτοιο αίτημα δεν θα έπρεπε να γίνει δεκτό. Ελπίζω ότι δεν το σκέφτεται και ας τον αφήσουμε στην θέση του προέδρου». Οι δηλώσεις του «Melo» ήρθαν λίγο μετά τα σχόλια του Κόμπι Μπράιαντ, που ζήτησε «να αφήσετε τον Φιλ να κάνει τη δουλειά του, γιατί εκτός από κορυφαίος κόουτς σε όλα τα επαγγελματικά σπορ, ξέρει όσο μπάσκετμπολ γνωρίζουν όλοι στη Νέα Υόρκη»!

Στο μεταξύ, οι Νικς ετοιμάζονται για τον αγώνα στο Γκόλντεν Στέιτ, τα ξημερώματα της Πέμπτης, με τον Κρίσταπς Πορζίνγκις να «κλέβει την παράσταση» στην προπόνηση της προηγούμενης μέρας στην «Oracle Arena» όχι μόνο από τους συμπαίκτες του, αλλά και από τον… Στεφ Κάρι. Ο ρούκι από τη Λετονία θέλησε να εκτελέσει την «τελετουργία» του μεγάλου σταρ των Ουόριορς πριν από τους μεγάλους αγώνες των πρωταθλητών στην έδρα τους, στους οποίους… ευστοχεί από τη φυσούνα στη γωνία! Ο Πορζίνγκις όχι μόνο το δοκίμασε αλλά… σκόραρε από την ίδια θέση!!!