Ο θρύλος του NBA και των «Ταύρων» μίλησε στην Αμερικάνικη εκπομπή, «Good Morning America» για την σπουδαία αυτή προσπάθεια που έγινε να βγει στις οθόνες αυτό το ντοκιμαντέρ, όπως κι άλλα πολλά.

Το «The Last Dance», είναι η πολυαναμενόμενη σειρά ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων, που όλοι περιμένουμε και είναι βασισμένη στον Michael Jordan και την πορεία των Chicago Bulls για τη διεκδίκηση του έκτου τους τίτλου του NBA, θα κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix, τη Δευτέρα 20 Απριλίου με 2 επεισόδια κάθε εβδομάδα.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως, «Όταν δείτε τα πλάνα, θα σκεφτείτε ότι είμαι φρικτός τύπος», δήλωσε χαρακτηριστικά για το «The Last Dance».

Η συγκεκριμένα σειρά-ντοκιμαντέρ, παρουσιάζει την μαγική σεζόν 1997/98, όταν όλα ξεκίνησαν, από τα παιδικά χρόνια του M.J., κακές συνθήκες των Bulls πριν την άφιξή του, μέχρι μέχρι τις δυσκολίες που τελικά οδήγησαν την ομάδα στον πρώτο της τίτλο του NBA. Καθώς και πολλά άλλα.

Η σειρά εξιστορεί στο κοινό τα πρώτα πέντε πρωταθλήματα των Bulls, όλες τις δυσκολίες και τις επιτυχίες μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Θα είναι μία σειρά που σίγουρα θα καθηλώσει όλος όσους λάτρεψαν εκείνες τις εποχές, να θυμίσουν στους παλιούς αλλά και να μάθουν και οι νεότερες γενιές, τι μέλλει γενέσθαι… Jordan.

Όλοι περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία να έρθει η 20η Απριλίου, να τρέξουμε στον καναπέ μας και να πάρουμε μία γεύση απ’ τα παλιά.

Δείτε εδώ το απόσπασμα της συνέντευξης του Michael Jordan: