Ο head coach των Golden State Warriors Steve Kerr είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρει μέρος στη “δυναστεία” τόσο των “Πολεμιστών” τα τελευταία χρόνια, όσο και στη “χρυσή” ομάδα των Chicago Bulls πριν από χρόνια στο “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “The Athletic” εξήγησε τους λόγους που ο ίδιος δεν θα επιθυμούσε να δει ένα αντίστοιχο ντοκιμαντέρ σαν αυτό του “θρύλου” Michael Jordan, το “The Last Dance” που θα αφορά την ομάδα του. Μεταξύ άλλων, ο Steve Kerr ανέφερε πως οι Warriors θα μπορούσαν να συγκριθούν με τους Bulls με βάση τον αντίκτυπο που είχαν οι δύο αυτές ομάδες στο παγκόσμιο μπάσκετ.

Υπενθυμίζουμε πως οι Golden State Warriors έχουν καταφέρει με οδηγό στο “τιμόνι” τους τον Steve Kerr να κατακτήσουν μέσα σε 4 χρόνια, 3 φορές τον τίτλο του πρωταθλητή ΝΒΑ. Ο Kerr μάλιστα είχε καταφέρει να κατακτήσει τον ίδιο τίτλο όντας παίκτης των Chicago Bulls άλλες 3 φορές.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο Steve Kerr:

«Δεν έχει υπάρξει ακόμη τελευταία σεζόν για εμάς. Προσπαθούμε να δώσουμε συνέχεια σε όλο αυτό. Πολλοί από τους παίκτες του κορμού βρίσκονται ακόμη στην ομάδα, άρα δεν υπάρχει το αίσθημα ότι κάτι έχει τελειώσει. Κι αν το δούμε να έρχεται, θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε αυτό το τέλος. 

Επομένως, αν πούμε στους κάμεραμαν “ελάτε να βιντεοσκοπήσετε τις τελευταίες μέρες μας” θα είναι σαν να λέμε στους παίκτες μας ότι έρχεται το τέλος. Επομένως, ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου να κάνουμε κάτι τέτοιο στην ομάδα μας»