Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θεωρείται ένας από τους σταρ του ΝΒΑ και παραμένει στην ελίτ του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη. Και δεν το λέμε μόνο εμείς. Το λένε τα έργα και οι ημέρες του στο ΝΒΑ, αλλά το φωνάζουν και οι διακρίσεις που κερδίζει συνέχεια. Ο Ελληνας παίκτης των Μπακς ψηφίστηκε και φέτος όπως και πέρσι στη δεύτερη καλύτερη 5άδα της καλύτερης μπασκετικής βιομηχανίας του πλανήτη.

Ο «Greek Freak»  που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους (πήρε 500) είχε παρέα του στη δεύτερη 5άδα τους Ράσελ Ουέστμπρουκ (Οκλαχόμα Σίτι), Τζόελ Εμπίντ (Φιλαδέλφια), ΛαΜάρκους Ολτριντζ (Σαν Αντόνιο), ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (Τορόντο).

Η πρώτη 5άδα

Οσο για την πρώτη 5άδα εκεί ήταν φυσικά τα μέλη της αφρόκρεμας των σταρ του ΝΒΑ Λεμπρόν Τζέιμς (Κλίβελαντ), Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον), Κέβιν Ντουράντ (Γκόλντεν Στέιτ), Αντονι Ντέιβις (Νέα Ορλεάνη), ενώ η έκπληξη ήταν ο Ντάμιαν Λίλαρντ (Πόρτλαντ).

Στην τρίτη 5άδα ο Κάρι

Ο Στέφεν Κάρι πέρασε μεγάλο κομμάτι της σεζόν, στα… πιτς, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και έτσι ψηφίστηκε στην τρίτη καλύτερη 5άδα μαζί με τους Βίκτορ Ολαντίπο, Τζίμι Μπάτλερ, Πολ Τζορτζ, Κάρλ Αντονι Τάουνς.