Tι και αν είναι 35 ετών; Τι και αν πολλοί τον κρίνουν για αυτά που…δεν έχει καταφέρει. Τι και αν πολλοί τον συγκρίνουν με τον Michael Jordan, τον Kobe Bryant και άλλους “θρύλους” του ΝΒΑ. Ο Lebron James είναι αυτός που είναι και δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα!

Έχοντας αγωνιστεί από το 2003 μέχρι το 2010 στους Cleveland Cavaliers, μετά για 4 χρόνια στους Miami Heat, στη συνέχεια άλλα 4 χρόνια στους “Cavs” και τέλος πλέον αγωνίζεται εδώ και 2 χρόνια στους Los Angeles Lakers, o “King” James μετράει στην καριέρα του 3 κατακτήσεις του ΝΒΑ, 3 Finals MVP, 4 MVP του πρωταθλήματος, 16 εμφανίσεις σε All Star Game και πολλά ακόμη ατομικά ρεκόρ και διακρίσεις που δύσκολα τα φτάνει κάποιος.

Στην καριέρα του στο “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ μετράει 27,1 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 7,4 ασίστ μ,ο, σε συνολικά 1258 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Φέτος, μέχρι και τη διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη, με τη φανέλα των Lakers μέτρησε 25,7 πόντους, 7,9 ριμπάουντ και 10,6 ασίστ  μ.ο. ανά αγώνα σε 60 παιχνίδια συνολικά.

Μάλιστα, τα τελευταία 5 χρόνια στο ΝΒΑ, ο Lebron James, έχει κατακτήσει 1 φορά τον τίτλο του με τους Cleveland Cavaliers κόντρα στους Golden State Warriors, σε μια “μυθική” ανατροπή και μια κατάκτηση που όλος ο κόσμος θα θυμάται για πάντα. Στην πορεία δεν τα κατάφερε ξανά την επόμενη χρονιά απέναντι στους “Πολεμιστές” παρά το γεγονός πως έφτασε μέχρι τους τελικούς. Από εκεί μεταφέρθηκε στους Los Angeles Lakers, με τους οποίους την πρώτη χρονιά πραγματοποίησε ένα “rebuild”. Φέτος, οι “Λιμνάνθρωποι” διαθέτοντας εκπληκτικό ρόστερ βρίσκονταν μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού στην πρώτη θέση της Δύσης έχοντας ρεκόρ 49-14 και αποτελούσε φαβορί μέχρι και για την κατάκτηση του τίτλου.

Το ΝΒΑ πήρε την πρωτοβουλία να δημοσιεύσει βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του “King” Lebron James τα τελευταία 5 χρόνια στη Λίγκα και το 33αλεπτο αποτέλεσμα είναι απολαυστικότατο.

Δείτε το εν λόγω βίντεο: