Αδιαμφισβήτητα πλέον ο Kawhi Leonard ανήκει στους “ελίτ” παίκτες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη. Έχοντας παίξει μέχρι στιγμής σε San Antonio Spurs, Toronto Raptors και πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα των Los Angeles Clippers, o Leonard έχει κάνει ήδη θραύση όλα αυτά τα χρόνια στο “μαγικό” κόσμο του ΝΒΑ.

Έχει κατακτήσει 2 φορές την κορυφή του ΝΒΑ, τη μία με τους Spurs και τη δεύτερη με έναν απίθανο τρόπο την προηγούμενη χρονιά με τους Raptors, ο Leonard έχει ήδη φτάσει την “ελίτ” των σταρς. Τους περισσότερους μάλιστα τους έχει ξεπεράσει σε απόδοση. 

Έχει αναδειχθεί 2 φορές MVP τελικών, έχει εκλεχθεί 4 φορές σε All Star Game και την τελευταία αναδείχθηκε και MVP στο συγκεκριμένο All Star Game. Δύο φορές καλύτερος αμυντικός της χρονιάς, πρώτος στα κλεψίματα πριν από 5 χρόνια ακριβώς (2015) και πολλά ακόμη ατομικά κατορθώματα. 

Μέχρι στιγμής στην καριέρα του στο ΝΒΑ ο Leonard μετράει 18,6 πόντους, 6,4 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ μ.ο. ανά αγώνα σε συνολικά 518 παιχνίδια. Παράλληλα, φέτος μέχρι και τη διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων λόγω του κορονοϊού, ο Kawhi ή αλλιώς “The Klaw” διένυε μία από τις καλύτερές του χρονιές έχοντας 26,9 πόντους, 7,3 ριμπάουντ και 5 ασίστ μ.ο. ανά παιχνίδι σε 51 αγώνες με τους Los Angeles Clippers και η ομάδα του αποτελούσε ένα μεγάλο φαβορί για τον τίτλο είτε της περιφέρειάς της είτε και γιατί όχι ολόκληρου του ΝΒΑ.

Το ΝΒΑ αποφάσισε να δημοσιεύσει βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του τα τελευταία 5 χρόνια της καριέρας του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Οι στιγμές είναι αξέχαστες, όπως είναι αυτό το “μυθικό” buzzer beater που σημείωσε στα Playoffs πέρσι για να αποκλείσει τους Philadelphia 76ers. Αλλά και το συνολικό στο 25αλεπτο βίντεο του ΝΒΑ εξίσου θεαματικό.

Δείτε το εν λόγω βίντεο: