Ο Τζαμάλ Κρόφορντ είναι ο παίκτης που θα καλύψει τη θέση του σούτινγκ γκαρντ για τους Κλίπερς, ενώ παράλληλα κράτησαν και τον Τσόνσι Μπίλαπς, ο οποίος θα ανανεώσει για ακόμα μία σεζόν.

Ο Κρόφορντ θα υπογράψει για 4 χρόνια στους Κλίπερς στις 11 Ιουλίου με απολαβές που φτάνουν τα 24 εκατ. δολάρια. Ο έμπειρος γκαρντ συναντήθηκε αυτή την εβδομάδα με παράγοντες των Κλίπερς και αυτοί αργότερα ακύρωσαν τη συνάντηση που είχαν με τον Ρέι Άλεν. Το ενδιαφέρον τους για τον Κρόφορντ είχαν δείξει και οι Τίμπεργουλβς, Πέισερς, Σέλτικς και Σίξερς όμως σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη έπαιξαν και οι Μπλέικ Γκρίφιν και Κρις Πολ.

Το νέο απόκτημα των Κλίπερς θα δώσει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα με το εξαιρετικό σουτ του και τη φετινή σεζόν είχε 13.9 πόντους και 3.2 ασίστ με τη φανέλα των Μπλέιζερς.

Το Θετικό για τους Κλίπερς είναι ότι και ο Τσόνσι Μπίλαπς αποφάσισε να μείνει στο Λος Άντζελες και θα υπογράψει στις 11 Ιουλίου συμβόλαιο ενός χρόνου έναντι 4.3 εκατομμυρίων δολαρίων, παρότι είχε πρόταση και από τους Μπλέιζερς.