Το τέλος της σεζόν, δεν ήταν το πλέον ιδανικό για τον Όγκνιεν Κούζμιτς. Ο Σέρβος σέντερ, μετά την αποχώρηση του Σάσα Τζόρτζεβιτς από τον Παναθηναϊκό, ακολούθησε τον ίδιο δρόμο, καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης δε θέλησε να τον συμπεριλάβει εκ νέου στη λίστα των παικτών, που θα συμμετείχαν στις υποχρεώσεις των «πρασίνων» για τα playoffs της Basket League. Λίγο αργότερα, ο ίδιος ο προπονητής του στο «τριφύλλι» θα τον απέρριπτε στην προεπιλογή της Εθνικής Σερβίας, αλλά ο ίδιος δε σταματά να ονειρεύεται.

Ο Κούζμιτς, ξεκίνησε την προσπάθειά του να επιστρέψει στο ΝΒΑ, από το οποίο είχε φύγει για να έρθει στην Αθήνα. Τότε, τα δικαιώματά του ανήκαν στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μέχρι και την φετινή αγωνιστική περίοδο, αν και ο ίδιος έπαιζε στη θυγατρική ομάδα του NBDL, τους Σάντα Κρουζ Ουόριορς. Πλέον, πραγματοποιεί μερικά «workouts», που παρακολουθούν αρκετοί άνθρωποι του ΝΒΑ κι ελπίζει πως θα καταφέρει να κερδίσει ένα συμβόλαιο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Μαζί του, βρίσκεται και Άρνετ Μόλτρι. Ο 25χρονος φόργουορντ των Ατενιένσες ντε Μανατί του Πουέρτο Ρίκο, είχε αποχωρήσει από τους Φιλαδέλφια 76ερς το 2014 (είχε παίξει και αυτός στην D-League, όσο είχε συμβόλαιο με την εν λόγω ομάδα), αλλά δεν εγκαταλείπει το όνειρο του κορυφαίου πρωταθλήματος, παρότι στο ίδιο διάστημα έχει επίσης περάσει από την Κίνα (Ζιανγκζού Ντράγκονς) και Λίβανο (Αλ Ριγιαντί).