Άλλη μια αποθεωτική βραδιά γνώρισε ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Φιλαδέλφια. Μετά την νίκη των Μπακς επι των Σίξερς οι Έλληνες fans του Γιάννη κατέκλησαν το Wells Fargo Arena, εκπλήσοντας ευχάριστα τον Ελληνα σταρ, ο οποίος συνομίλησε και έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους.

Στα γαλανόλευκα “ντύθηκε” η Φιλαδέλφια στηρίζοντας από το πρώτο λεπτό τον “Greek Freak” φωνάζοντας: «Γιάννης, Γιάννης!». Δίπλα του, όπως και πριν δύο χρόνια, οι διοργανωτές της ελληνικής βραδιάς, Βασίλης Ζώνιος και Γιάννης Βασιλείου, με τον δεύτερο να τον καλωσορίζει λέγοντάς του: «Γιάννη, Καλώς ήρθες στην Φιλαδέλφεια. Είμαστε πολλοί Έλληνες που ζούμε εδώ και πάρα πολλοί ήρθαν εδώ για να σε δούμε. Σ’ ευχαριστούμε πολύ, μας κάνεις περήφανους. Θα θέλαμε να μας δώσεις ένα μήνυμα».

Ο Γιάννης με την σειρά του δήλωσε: «Kαταρχάς να ευχαριστήσω όλους σας για τη στήριξη. Ευχαριστώ όλους σας που ήρθατε στο γήπεδο για μένα. Ο,τι κάνω μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο το κάνω για σας και για την Ελλάδα. Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη».