Στον ρυθμό του Ζάιον Ουίλιαμσον ζει και αναπνέει η Νέα Ορλεάνη. Οι Πέλικανς πήραν το Νο 1 των φετινών ντραφτ. Εκεί θα είναι ποιος άλλος από τον «φοβερό και τρομερό» Ζάιον Ουίλιαμσον. Ο 18χρονος παίκτης… έσπασε τα κοντέρ φέτος στο ΝΒΑ και όλες οι ομάδες του ΝΒΑ τον… λιγουρεύονταν. Οι τυχεροί όμως, ήταν οι Πέλικανς, που απέκτησε το Νο 1 του ντραφτ και φυσικά θα πάρει το «next big thing» του ΝΒΑ.

Αυτό έχει προκαλέσει πανικό (με την καλή έννοια) στον κόσμο της ομάδας, που έχει… πέσει σαν τις… ακρίδες πάνω στα εισιτήρια διαρκείας. Ηδη την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκαν οι ομάδες που πάρουν τις θέσεις των ντραφτ και βγήκε ότι η Νέα Ορλεάνη θα πάρει το Νο 1, έγινε… χαμός και έφυγαν 3.000 πακέτα διαρκείας σε χρόνο μηδέν.

Ολοι στο ΝΒΑ λένε ότι αν ο Ουίλιαμσον έχει την εξέλιξη που πρέπει να έχει, βάσει του απίστευτου ταλέντου του, θα είναι τα επόμενα χρόνια ο επόμενος απόλυτος σταρ του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη, ενώ ήδη – έστω κι αν είναι νωρίς ακόμα – πολλοί τον λένε: “νέο Λεμπρόν Τζέιμς”!

Στο NCAA έκανε φέτος πράγματα και θαύματα με το Ντιουκ. Ο 18χρονος (2.01μ.) φόργουορντ έπαιξε 33 ματς με την ομάδα και είχε μέσο όρο 22,6 πόντους με 68% συνολικά στα σουτ και 33,8% στα τρίποντα, 8,9 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ, 2,1 κλεψίματα και 1,8 κοψίματα στα 30 λεπτά που έμενε στο παρκέ!

 

ΤΟ POST ΓΙΑ TA 3.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

 

Ο ΖΑΪΟΝ ΟΥΙΛΙΑΜΣΟΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ