Η παρέλαση των πρωταθλητών δεν θα μπορούσε να είναι σαν όλες τις άλλες. Όχι όμως με τον Draymond Green και τον (μάλλον μεθυσμένο) Klay Thompson παρόντες. Όχι με την Riley Curry πάνω στα πούλμαν.

Το καθιερωμένο parade των Warriors άρχισε από νωρίς το πρωί τη Δευτέρα (ώρα δυτικής όχθης στις ΗΠΑ) και διήρκεσε μέχρι αργά το απόγευμα, με τους πρωταθλητές να το διασκεδάζουν φυσικά με την ψυχή τους. Έγιναν τόσα πολλά, δε, που θα ήταν αδύνατο να μην γίνει η σχετική σταχυολόγηση, πριν σας τα παρουσιάσουμε. Ιδού λοιπόν το Top 10 του Warriors parade.

10. Ο Gary Payton II είχε προαναγγείλει ότι θα κάνει ό,τι και ο JR Smith πριν από μερικά χρόνια. Θα κάνει όλη την παρέλαση γυμνός από τη μέση και πάνω. Και φυσικά το έπραξε.

9. Η δήλωση της ημέρας έγινε από τον αντιπρόεδρο των Warriors, τον Peter Guber, ο οποίος είπε απευθυνόμενος στο κοινό: «του χρόνου θα έχουμε sequel». Με άλλα λόγια, εγγυήθηκε ότι την επόμενη χρονιά οι “πολεμιστές” θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα ξανά.

8. Το φλερτ της Riley Curry με έναν μικρό θεατή. Η κόρη του Stephen Curry εξακολουθεί να κλέβει καρδιές…

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by House of Highlights (@houseofhighlights)

7. Η καδένα με τα δαχτυλίδια του Steph Curry. O σούπερ σταρ των Warriors φόρεσε και το πλέον ταιριαστό αξεσουάρ, προκειμένου να πανηγυρίσει το 4ο πρωτάθλημα της καριέρας του.

6. Η κατσίκα με τη φανέλα Curry. Αν μη τι άλλο, αυτή ήταν η… fan of the parade. Φυσικά και η επιλογή του ζώου δεν ήταν τυχαία. G.O.A.T. (στα αγγλικά η κατσίκα) είναι και μία σύντμηση της φράσης “ο κορυφαίος όλων των εποχών”. Ακόμα και ο Curry κατέβηκε από το πούλμαν, για να βγάλει φωτογραφία μαζί της!

5. Η πρώτη από τις τρεις παρουσίες του Klay Thompson στο Top 10. Ο All-Star σούτινγκ γκαρντ παρά λίγο να χάσει ένα από τα τέσσερα δαχτυλίδια πρωταθλητή που είχε στο ένα χέρι του, ενώ έκανε high five με τους θεατές της παρέλασης! Ευτυχώς, το βρήκε γρήγορα.

4. Ο επίλογος του Draymond Green στο λόγο που εκστόμισε («θέλω απλά να πω, σας ευχαριστώ όλους και όπως πάντα γαμ… όλους τους υπόλοιπους. Σας αγαπώ όλους») και το… χασμουρητό του Klay Thompson, ο οποίος καθόταν πίσω του!!

3. Το “night night” mic drop του Stephen Curry. O MVP των Τελικών έβαλε τους Celtics για άλλη μία φορά για ύπνο. Αυτή τη φορά έριξε και το μικρόφωνο.

2. Ο Klay Thompson μάλλον ήπιε περισσότερο από κάθε άλλον κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι πράξεις του. Όπως για παράδειγμα η σύγκρουση που είχε με έναν θεατή της παρέλασης, τον οποίον έριξε κάτω όταν σκόνταψε και διασταυρώθηκαν οι… δρόμοι τους!

1. Ο Draymond Green κατέβηκε κατά τη διάρκεια της παρέλασης από το πούλμαν, για να αγοράσει παγωτό! Χωρίς πλάκα.