Στο 7ο παιχνίδι της σειράς λοιπόν θα κριθεί η πρόκριση ανάμεσα σε Denver Nuggets και Utah Jazz, καθώς το “συγκρότημα” του coach Michael Malone κατάφερε εν τέλει να πάρει το 6ο παιχνίδι με τελικό σκορ 119-107 με “οδηγό” του τον “καυτό” Jamal Murray, ο οποίος έφτασε σε μία νέα “50αρα”.

Παρά την προσπάθεια των Jazz και του Donovan Mitchell, η ομάδα του Denver ήταν αποφασισμένη για τη νίκη αυτή, καθώς βρισκόταν με την “πλάτη στον τοίχο”. Ωστόσο, η νίκη αυτή αλλάζει τα δεδομένα και πλέον η πρόκριση για τα ημιτελικά της Δύσης στα Playoffs του ΝΒΑ και το συγκεκριμένο ζευγάρι μόνο αμφίρροπη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Για τους ηττημένους Jazz, ξεχώρισε ο “συνήθης ύποπτος” Donovan Mitchell, ο οποίος “σταμάτησε” στους 44 πόντους, έχοντας παράλληλα μαζέψει 6 ριμπάουντ και έχοντας μοιράσει 5 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Mike Conley που σημείωσε 21 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ.

Από την άλλη, για τους θριαμβευτές Nuggets, ο Jamal Murray για ακόμη ένα βράδυ έγραψε ιστορία. Ο νεαρός γκαρντ σημείωσε 50 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ, έδωσε 6 ασίστ, είχε 9/12 τρίποντα και συνολικά 17/24 προσπάθειες, αλλά και με 7/9 ελεύθερες βολές. Ο Murray ήταν ασταμάτητος για άλλη μια φορά και “χάρισε” τη νίκη στην ομάδα του. Άξια βοήθεια ήταν αυτή που προσέφερε και ο Nikola Jokic στους Nuggets, ο οποίος τερμάτισε τον αγώνα με 22 πόντους, αλλά και 9 ασίστ.

Utah Jazz – Denver Nuggets 107-119