Η γυναίκα του Στεφ Κάρι, Αΐσα, στηρίζει όπως κάθε καλή σύζυγος τον άντρα της και “τιτίβισε” γι’ άλλη μια φορά, όπως είχε συνηθίσει να κάνει τελευταία, στη σειρά των τελικών, ανάμεσα σε Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Η Αΐσα δήλωσε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, περήφανη για τους “Πολεμιστές” και πως η χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν τρελή. Συγκεκριμένα, έγραψε: “Περήφανη για τους παίκτες! Ήταν μια τρελή χρονιά. Δε το αρνούμαι. Περήφανη. Περήφανη. Περήφανη. Καρδιά. Μάχη και Πάθος”.

Η γυναίκα του Κάρι έμεινε στη επικαιρότητα, κατά τη διάρκεια των τελικών, καθώς μετά την ήττα των “Καβς” στο τέταρτο παιχνίδι, χλεύασε το ΛεΜπρόν για σχόλια που είχε κάνει. Έπειτα, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες των “Πολεμιστών”, κατηγόρησε τη διαιτησία και την αξιοκρατία της Λίγκας του ΝΒΑ, αλλά και την αστυνομία για κακή συμπεριφορά απέναντι στον πατέρα της. Τέλος, ήρθε σε ρήξη με το δημοσιογράφο του ESPN, Στέφεν Σμιθ, που της είπε να ηρεμήσει με τα σχόλια.

Για όλο αυτό ο Στεφ Κάρι είχε ερωτηθεί φυσικά, πριν τον έβδομο τελικό, και απάντησε χαριτολογώντας πως θα πρέπει να κόψει το WiFi στο σπίτι τους.