Η συνήθεια που γίνεται λατρεία!…
Η χθεσινοβραδινή αναμέτρηση των Ντιτρόιτ Πίστονς με τους Νιου Γιόρκ Νικς στο Λονδίνο αποτελεί ακόμα ένα βήμα του ΝΒΑ προς τη “Γηραιά Ήπειρο”. Ο Ντέιβιντ Στερν έχει τονίσει πολλάκις, άλλωστε, πως έχει καταρτίσει ένα μακρόπνοο σχέδιο σύμφωνα με το οποίο ο “μαγικός κόσμος” θα ανοίξει τα φτερά του και στην Ευρώπη.

Έτσι, η προσπάθεια συνεχίζεται με αμείωτη ένταση αφού αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι στην ιστορία του ΝΒΑ που διεξήχθη σε ευρωπαϊκό έδαφος. Ο συγκεκριμένος αριθμός, όμως, πρόκειται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τα προσεχή χρόνια, όπως τονίζει με σημερινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα του Forbes.

Άλλωστε, την ημέρα “Μάρτιν Λούθερ Κινγκ” θα λάβει χώρα στην Ο2 Arena του Λονδίνο το NBA Slam Dunk Monday. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή αφού, όπως σας έχει αποκαλύψει ο Γιώργος Κογκαλίδης από τις 13 Δεκεμβρίου (“Ε-Ε-Ερχονται οι Bucks!”) ο κομισάριος του ΝΒΑ έχει πάρει την απόφαση να μεταφέρει τους Μιλγουόκι Μπακς στο Λονδίνο κάνοντας το πλέον αποφασιστικό βήμα για την εξάπλωση του “μαγικού κόσμου” στην Ευρώπη.

Και τα καλύτερα έρχονται