Σε “κακό δαίμονα” εξελίσσονται οι Miami Heat για τους Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς κατάφεραν να φτάσουν στην δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια για τα Ημιτελικά της Ανατολής στη φάση των Playoffs του NBA με τελικό σκορ 116-114.

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι στο “Bubble” του Orlando, τα “Ελάφια” του “Greak Freak” κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και σκορ και “άγγιξαν” το “θαύμα” στα τελευταία 4 δευτερόπλεπτα του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα, με τρομερές άμυνες και γρήγορες επιθέσεις οι Bucks κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τρεις εύστοχες ελεύθερες βολές του Khris Middleton το παιχνίδι στο 114-114.

Ωστόσο, το Miami δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ο Jimmy Butler κέρδισε ένα “αχρείαστο” φάουλ από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε “νεκρό χρόνο” και κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του φτάνοντας τη σειρά στο 2-0 υπέρ της ομάδας του coach Erik Spoelstra.

Για τους νικητές, ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Goran Dragic, ο οποίος σημείωσε 23 πόντους, πήρε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ. Ωστόσο, οι Heat είχαν σε εξαιρετική κατάσταση αρκετούς παίκτες. Πιο συγκεκριμένα είχαν 7 παίκτες μαζί με τον Σλοβένο άσσο σε διψήφιο αριθμό πόντων. Αυτοί ήταν οι Tyler Herro (17 πόντοι), Jae Crowder (16 πόντοι), Bam Adebayo (15 πόντοι), Duncan Robinson (13 πόντοι), Jimmy Butler (13 πόντοι), αλλά και Kelly Olynyk (11 πόντοι).

Από την άλλη, τα “Ελάφια” είδαν τον “μοιραίο” ηγέτη τους να δεσπόζει στο παρκέ, με τον Έλληνα κορυφαίο αμυντικό της χρονιάς Γιάννη Αντετοκούνμπο να τελείωνει τον αγώνα με 29 πόντους και 14 ριμπάουντ. Επάξια δίπλα του στάθηκε ο Khris Middleton, που σημείωσε 23 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και έδωσε 8 ασίστ

Miami Heat – Milwaukee Bucks 116-114