Ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει το όνομα, αλλά ο Μπράντον Ινγκραμ είχε την χάρη σήμερα (5/10) τα ξημερώματα στο «Staples Center» στο φιλικό των Λέικερς με τους Κινγκς. Ο 21χρονος γκαρντ – φόργουορντ έκανε «βασιλική» εμφάνιση, επισκίασε τον «βασιλιά» Τζέιμς και ήταν ο βασικός λόγος που οι Λέικερς πήραν την πρώτη τους νίκη (128-123) στα φιλικά μετά από 2 ήττες.

Ο Ινγκραμ ήταν ασταμάτητος και έκανε τα πάντα στο παρκέ. Πέτυχε 31 πόντους, πήρε 9 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα και είχε και 1 κόψιμο. Και όλα αυτά μόλις σε 18 λεπτά!

Οσο για τον «βασιλιά» μπορεί να μην… έκανε όργια, αλλά έδειξε ότι ανεβάζει συνέχεια στροφές. Πέτυχε 18 πόντους πήρε 3 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ. Καλό ματς έκαναν και οι Κάιλ Κούζμα (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2κλεψίματα) και Τζος Χαρτ (17 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1κόψιμο).

«Εκτός» ο Κουφός

Στην άλλη πλευρά ο Κώστας Κουφός είδε από τον… καναπέ το παιχνίδι καθώς δεν έπαιξε με το Σακραμέντο κόντρα στους Λέικερς. Από τους Κινγκς κορυφαίος ήταν το Νο 2 του φετινού ντραφτ, ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ που είχε απολογισμό, 19 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κόψιμο. Ο ΝτεΑρον Φοξ είχε 18 πόντους, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα., ο Μπάντι Χιλντ είχε 16 πόντους και ο Χάρι Τζάιλς είχε 14 πόντους και 7 ριμπάουντ.

 

O ΙΝΓΚΡΑΜ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΛΕΪΚΕΡΣ – ΚΙΝΓΚΣ