Πολλές φαίνονται να είναι οι ενδιαφερόμενες ομάδες που διεκδικούν τον Τζέι Τζέι Ρέντικ των Ορλάντο Μάτζικ. Βέβαια, απ’ ό, τι δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι “Μάγοι” δεν βιάζονται να κλείσουν το “deal” της ανταλλαγής. Εξάλλου, έχουν περιθώριο να πραγματοποιήσουν την κάθε τους κίνηση μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. 

Με αυτόν τον τρόπο, οι Ορλάντο Μάτζικ προσπαθούν να πετύχουν την καλύτερη δυνατή ανταλλαγή παικτών, αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι “μνηστήρες” δεν έχουν δώσει ακόμα την πιο καλή και συμφέρουσα “προσφορά” που μπορούν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους.

Επίσης, το Ορλάντο, έχει ακόμα ένα “όπλο” στα χέρια του για να πιέσει τους υπόλοιπους συλλόγους και αυτό, δεν είναι άλλο, από το πλήθος τον ομάδων που θέλουν στο  ρόστερ τους τον Ρέντικ. Συγκεκριμένα, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον το Σικάγο, το Μέμφις, η Μινεσότα, το Μιλγουόκι και η Γιούτα στις οποίες ο 28χρονος σούτινγκ γκαρντ μπορεί να “χωρέσει” και να συμπληρώσει κενά που υπάρχουν.

Ο απόφοιτος του Ντιούκ ανήκει στους Ορλάντο Μάτζικ από το 2006 και τη φετινή σεζόν μετρά 14.1 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 5 ασίστ ανά παιχνίδι αποτελώντας βασικό στέλεχός τους.