Οι φίλοι των Μπρούκλιν Νετς ονειρεύονται… την υπέρβαση τη φετινή σεζόν, αλλά όσο ο Ντερόν Ουίλιαμς δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση κάτι τέτοιο δύσκολα θα πραγματοποιηθεί. Ο έμπειρος πλεϊμέικερ δεν έχει σταματήσει να αισθάνεται ενοχλήσεις το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του όσο θέλει.

Για την περίπτωση του “D-Williams” μίλησε σε τοπικά Μέσα ο Πι Τζέι Καρλέσιμο δίνοντας την δική του οπτική γωνία για το θέμα. Ο προπονητής των Μπρούκλιν Νετς ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν θα είναι έτοιμος στο 100% μέχρι το τέλος της σεζόν. Η πραγματικότητα είναι πως δεν πρόκειται να είναι εντελώς έτοιμος φέτος και πιστεύω πως πολλοί αδυνατούν να το καταλάβουν. Παίζει έχοντας ενοχλήσεις. Οι αστράγαλοί του δεν είναι σε καλή κατάσταση. Και ο καρπός του τον ταλαιπωρεί ολόκληρη τη χρονιά”.

Παρόλ’ αυτά, ο Ντερόν Ουίλιαμς εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που η ομάδα του Μπρούκλιν βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Ανατολής, κι ενώ έχουμε διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.