Παρόλο που ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, είχε αποχωρήσει από την συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες των Νικς, φαίνεται ικανοποιημένος με τις υπάρχουσες συνθήκες στην ομάδα. Ο ταλαντούχος παίκτης, θέλει να ζήσει και άλλα πράγματα με την ομάδα του και αν μπορεί να τελειώσει την καριέρα του στο…σπίτι του!

Ο Λετονός πάουερ φόργουορντ, σε συνέντευξη του στo ”nba.com” εξέφρασε την επιθυμία του να τελειώσει την καριέρα του στη Νέα Υόρκη, ενώ επιθυμεί να έχει και τον Καρμέλο Άντονι στο πλευρό του.

Αναλυτικά το τι δήλωσε:

«Μέχρι τώρα ήταν δύσκολα για μένα στην Νέα Υόρκη, όμως το ταξίδι μου είναι ακόμα στην αρχή και ελπίζω να μείνω εδώ για όλη μου την καριέρα, ώστε ως πόλη να μπορούμε να περάσουμε καλά, να κάνουμε νίκες και να πετύχουμε κάτι μεγάλο. Για μένα πλέον είναι σπίτι.

Κλείνοντας ο Πορζίνγκις αναφέρθηκε και στον Άντονι:

“Είναι ένας All Star, ένας απίστευτος παίκτης και έχω μάθει πολλά δίπλα του” είπε αρχικά ο διεθνής forward, προσθέτοντας στην συνέχεια: “Ακόμα έχω να μάθω πράγματα από αυτόν. Θα ήθελα να μείνει και να συνεχίσουμε να παίζουμε μαζί. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει όμως. Είναι δουλειά. Αν τελειώσει η συνύπαρξή μας, δεν είναι στο δικό μου χέρι. Είμαι ευγνώμων για αυτά τα δύο χρόνια που περάσαμε μαζί, απλώς και μόνο να τον βλέπω να δουλεύει, αφού είδα ότι θέλει να κερδίζει και να γίνει σπουδαίος. Είμαι σίγουρος ότι θα πάρει την σωστή απόφαση για τον εαυτό του”.