Στο Σικάγο οι Μπουλς έδειξαν να μην έχουν άλλο κουράγιο, ο Τζίμι Μπάτλερ πάλευε απελπιστικά μόνος του και οι Σέλτικς πήραν μια μεγάλη νίκη με 105-83, κάνοντας την μεγάλη ανατροπή στην σειρά με 4-2. Οι «Κέλτες» επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους,είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα με τον Μπράντλευ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής με 23π., 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τζέραλντ Γκριν ο οποίος είχε 16π. με 3/8 τρίποντα αποδεικνύοντας για ακόμη ένα ματς ότι αξίζει που έχει πάρει φανέλα βασικού από τον Μπραντ Στίβενς. Μέτρια εμφάνιση για τον σούπερ σταρ των Σέλτικς, Αϊζέια Τόμας ο οποίος είχε 12π., 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Για τους ηττημένους, ο Μπάτλερ έκανε την διαφορά με τον απόφοιτο του Μαρκέτ να σκοράρει 23π., ενώ πρόσθεσε 7 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα. Οι πρωτοπόροι της Ανατολής συνεχίζουν στα ημιτελικά εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τους Ουάσινκγτον Ουίζαρντς.

Στο 6ο παιχνίδι της σειράς, οι Ουίζαρντς παρουσιάστηκαν ανώτεροι από τους Χοκς,νικώντας με 115-99 και παράλληλα πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας. Το δίδυμο Ουόλ-Μπιλ ήταν καταιγιστικό με τον απόφοιτο του Κεντάκι να είναι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 42π. (8 ασίστ, 4 κλεψίματα), με τον παρτενέρ του στην γραμμή των γκάρντ να βάζει άλλους 31π. έχοντας 65,7% ευστοχία στα σουτ. Ο Μπάντενχολζερ αναγκάστηκε να «ταλαιπωρήσει» τον Μίλσαπ ο οποίος αγωνίστηκε για 46:11 με τον έμπειρο φόργουορντ να πετυχαίνει double double (31π., 10 ριμπάουντ), μοίρασε 7 ασίστ, ενώ είχε και 4 κλεψίματα. Με double double ολοκλήρωσε τον αγώνα και ο Σρέντερ με τον Γερμανό γκαρντ να έχει 26π. και 10 ασίστ.

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς απέδειξαν ότι μπορούν ακόμη και χωρίς τον Μπλέικ Γκρίφιν, καθώς επικράτησαν με 98-93 εκτός έδρας των Γιούτα Τζαζ ισοφαρίζοντας σε 3-3 την σειρά. Ο Κρις Πολ φρόντισε να κάνει τα μαγικά του, πετυχαίνοντας 29π., 8 ασίστ και 2 κλεψίματα με τον Ντε Άντρε Τζόρνταν να έχει 13π., ενώ κυριάρχησε στον τομέα των ριμπάουντ με 18 «σκουπίδια». Ο Χέιγουορντ έκανε ότι μπορούσε, έβαλε 31π., κατέβασε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, είχε και 2 κλεψίματα, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα του. Με 22 πόντος ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Τζορτζ Χιλ ενώ στους 15π., έμεινε ο Γκομπέρτ ο οποίος είχε 9 ριμπάουντ και 3 κοψίματα. Πλέον όλα θα κριθούν στο game 7 της Κυριακής με τον νικητή να προκρίνεται στην επόμενη φάση των play offs εκεί όπου περιμένουν οι «πολεμιστές» του Όκλαντ.

 

ΑΝΑΤΟΛΗ

Προημιτελική φάση:

Μπόστονς Σέλτικς – Σικάγο Μπουλς 4-2

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ιντιάνα Πέισερς 4-0

Τορόντο Ράπτορς – Μιλγουόκι Μπακς 4-2

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς – Ατλάντα Χοκς 4-2

Ημιτελική φάση:

Μπόστονς Σέλτικς – Ουάσινγκτον Ουίζαρντς

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Τορόντο Ράπτορς

ΔΥΣΗ

Προημιτελική φάση:

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – Πόρτλαντ Τρειλ Μπλέιζερς 4-0

Σαν Αντόνιο Σπερς – Μέμφις Γκρίζλις 4-2

Χιούστον Ρόκετς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 4-1

Λος Άντζελες Κλίπερς – Γιούτα Τζαζ 3-3

Ημιτελική φάση:

Γκόλντεν Στειτ Ουόριορς – (νικητής ζευγαριού Κλίπερς- Τζαζ)

Σαν Αντόνιο Σπέρς – Χιούστον Ρόκετς

 

Chicago Bulls- Bostons Celtics Full Game Highlights

 

Atlanta Hawks- Washington Wizards Full Game Highlights

 

Utah Jazz-Los Angeles Clippers Full Game Highlights