Ποιος είδε τον Taylor Jenkins και δεν φοβήθηκε. Ο προπονητής των Memphis Grizzlies και ένας από τους 3 υποψήφιους για το φετινό βραβείου του κορυφαίου τεχνικού της σεζόν στο ΝΒΑ παρουσιάστηκε αρκετά θυμωμένος στη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας της αναμέτρησης με τους Minnesota Timberwolves για το Game 4 του πρώτου γύρου των Playoffs της Δύσης. 

Κύριο “θύμα” του δεν ήταν άλλο από τους διαιτητές της συνάντησης, που -σύμφωνα πάντα με τον ίδιο- σφύριζε πολλάκις πολύ πριν την επαφή κάποιο φάουλ κατά της ομάδας του, με αποτέλεσμα να φορτωθούν με πολλά φάουλ οι βασικοί του παίκτες ήδη από την πρώτη περίοδο. 

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Κατά τη γνώμη μου, ήταν μία από τις πιο κακές διαιτησίες που έχω δει στη καριέρα μου στο ΝΒΑ.

Όλοι οι starters μας είχαν πρόβλημα με τα φάουλ από τη πρώτη περίοδο, 10 φάουλ διαφορά, 43 βολές. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, αλλά δεν έχω δει πιο αλαζονική και ασυνεπή διαιτησία στη ζωή μου. Θα δεχθώ ό,τι έρθει στον δρόμο μου, αλλά πρέπει να προστατέψω την ομάδα μου.

Από την αρχή, ήταν μόνο φάουλ, φάουλ, φάουλ. Έδωσαν φάουλ ακόμα και πριν υπάρξει επαφή. Ντροπή. Θα κοιταχθώ στον καθρέφτη, αλλά δεν έχω λόγια”.