Η μεταγραφή του Ντουάιτ Χάουαρντ στους Λέικερς δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες τόσο για τον ίδιο όσο και για τους “Λιμνανθρώπους”, αφού αμφότεροι καλούνται να αποδείξουν πως μπορούν να φτάσουν στην κορυφή. Η επιστροφή του “Σούπερμαν”, όμως, στα παρκέ μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη πριν το τέλος της περσινής σεζόν είναι ένα ερώτημα που δεν έχουν απαντήσει ακόμα στο Λος Άντζελες.

Ο GM των Λέικερς γνωρίζοντας καλά πως ο Χάουαρντ αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο, το οποίο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τεθεί σε κίνδυνο φρόντισε να αποφορτίσει τον θηριώδη σέντερ τονίζοντας με δηλώσεις του πως θα επιστρέψει στα παρκέ μόνο όταν ο ίδιος νιώσει έτοιμος από κάθε άποψη.

“Είχαμε τους γιατρούς και το υπόλοιπο τιμ να τον εξετάσουν ενδελεχώς και είναι έτοιμος να επιστρέψει. Όπου να ναι θα αναρρώσει πλήρως. Για την ακρίβεια, δεν πρόκειται να τον πιέσουμε να παίξει στην πρώτη προπόνηση της σεζόν ή στο πρώτο παιχνίδι.

Αυτό θα γίνει όταν θα νιώθει έτοιμος και όταν οι άνθρωποί μας αποφανθούν ότι είναι 100% υγιής. Αλλά αυτό που ξέρουμε τώρα είναι πως η αποκατάστασή του βρίσκεται στο τελικό στάδιο”, δήλωσε αρχικά ο Μιτς Κιούπτακ και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του “Σούπερμαν”: “Δεν είχαμε τέτοιο είδος συζητήσεων. Δεν υπάρχει λόγος να ορίσουμε κάποιο χρονοδιάγραμμα αυτή τη στιγμή, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την δουλειά που έχει κάνει”.