Ο ιδιοκτήτης των Νετς, Μιχαήλ Προκχόροφ, όπως κάθε σωστός επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει ένα πλάνο στο μυαλό του με τους στόχους της ομάδας. “Κάθε ομάδα έχει ένα μεγάλο σχέδιο. Κινούμαστε αργά, βήμα βήμα, γιατί είναι εύκολο να δημιουργήσεις μια δυνατή ομάδα αλλά είναι δύσκολο να φτιάξεις μια πρωταθλήτρια ομάδα” είπε αρχικά ο ισχυρός άντρας των Μπρούκλιν Νετς κατά την… άτυπη παρουσίαση του νέου γηπέδου και συνέχισε: “Είμαστε στον σωστό δρόμο και περιμένω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα σε τρία χρόνια από τώρα“.

Ο Μιχαήλ Προκχόροφ δεν δίστασε φέτος το καλοκαίρι να… δώσει χρήματα για να αποκτήσει κορυφαίους σταρ, καθώς όπως είπε: “Για μένα υπάρχει μόνο η κορυφή. Οπότε θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να φτάσει η ομάδα ως εκεί”.

Ο Ρώσος μεγιστάνας μίλησε και για το νέο γήπεδο των Νετς, του οποίου τα εγκαίνια θα γίνουν στις 28 Σεπτεμβρίου με μια συναυλία του μετόχου της ομάδας Jay Z. “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο γήπεδο του κόσμου“.