Η φετινή παταγώδης αποτυχία και η τραγική σεζόν που πραγματοποίησαν οι Ντάλας Μάβερικς μπορεί να “πλήγωσαν” τον εγωισμό όλων στο στρατόπεδο των “Καουμπόηδων“, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως επικρατεί απογοήτευση. Αντίθετα, στόχος όλων είναι να επιστρέψει η ομάδα σε ρόλο διεκδικήτριας του τίτλου, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Μαρκ Κιούμπαν.

Ο “ισχυρός άνδρας” του Ντάλας τόνισε σε ραδιοφωνικό σταθμό πως “θέλουμε να ξαναγίνουμε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Φέτος δεν είπαμε σε κανένα σημείο της χρονιάς πως είμαστε ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι”.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η ενίσχυση της ομάδας στο προσεχές Ντραφτ, με το όνομα του Ντάριο Σάριτς να είναι αυτό που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των “Καουμπόηδων“. Ο Κροάτης φόργουορντ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά prospects, με τους ανθρώπους του Ντάλας να βλέπουν στο πρόσωπό του τον παίκτη που μπορεί να εξελιχθεί σε μία μοντέρνα εκδοχή του Ντιρκ Νοβίτσκι.

Γι αυτό το λόγο, το όνομά του “παίζει” πολύ δυνατά για τους Ντάλας Μάβερικς, με τους αναλυτές του ΝΒΑ να τονίζουν πως το πιο πιθανό είναι ο Ντάριο Σάριτς να καταλήξει στην ομάδα του Ρικ Καρλάιλ. Οψόμεθα