Ο Άντονι Ντέιβις έχει ζητήσει εδώ και αρκετές μέρες ανταλλαγή από τους Πέλικανς, ώστε να πάει σε μία ομάδα που θα τον βοηθήσει να κατακτήσει πρωταθλήματα, κάτι που έκανε την ομάδα της Νέας Ορλεάνης να εκνευριστεί μαζί του και να τον αφήσει εκτός ροτέισον μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου των ανταλλαγών.

Αυτό θορύβησε το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη κι έτσι αποφασίστηκε η επιβολή προστίμου στους Πέλικανς κάθε φορά που θα χρησιμοποιούν τον Ντέιβις για λιγότερο από 25 λεπτά, το οποίο μάλιστα θα είναι ύψους 100.000 δολαρίων! Μάλιστα, στο πρώτο παιχνίδι από την επιστροφή του ο Ντέιβις αγωνίστηκε για ακριβώς 25 λεπτά.

Σε αυτά πρόλαβε να μετρήσει 32 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του…

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The NBA will fine the New Orleans Pelicans $100,000 per game every time they fail to play a healthy Anthony Davis or play him under 25 minutes in a game for the rest of the season. – Davis returned tonight, scoring 32 points in exactly 25 minutes before being subbed out.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NBA Buzz (@officialnbabuzz) στις