O Cedric Ceballos, ένας από τους κορυφαίους σκόρερ των απαρχών των ’90ς στο ΝΒΑ, δίνει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα τη δική του προσωπική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με τον κορονοϊό να τον έχει καταβάλλει.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο γεννημένος στη Χαβάη Αμερικανός με συγκινητική ανάρτησή του στα προσωπικά του social media, η οποία συνοδεύεται από μια φωτογραφία του σε κρεβάτι νοσοκομείου, όπου παραμένει διασωληνωμένος μέχρι νεοτέρας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Τη 10η μέρα μου στη ΜΕΘ, ο COVID-19 με ‘κλωτσάει’ επίσημα, αλλά ζητώ από ΟΛΟΥΣ τους συγγενείς, φίλους, θεραπευτές μέσω προσευχών τις προσευχές σας και να μου ευχηθείτε ‘καλή ανάρρωση’.

Αν σας έχω κάνει και κάτι στο παρελθόν, επιτρέψτε μου να ζητήσω δημόσια συγγνώμη.
Ο αγώνας μου δεν τελείωσε…
Ευχαριστώ».

 

 

 

 

Συνολικά, πέρασε 11 σεζόν στο ΝΒΑ εμφανιζόμενος σε 609 ματς κανονικής περιόδου και 59 των Playoffs, μετρώντας 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 24 αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα των Suns, Lakers, Mavericks, Pistons και Heat.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως από το 1993 μέχρι και το 1996 ήταν στην καλύτερη περίοδό του αριθμώντας 21.5 πόντους και 7 ριμπάουντ με τους «Ήλιους» και τους «Λιμνανθρώπους».