Έξαλλος έγινε ο Ενές Καντέρ με ένα λάθος της ομοσπονδίας του NBA. Πιο συγκεκριμένα το NBA Europe δημοσίευσε μία φωτογραφία με τους Ιλιασόβα, Οσμάν και Κορκμάζ γράφοντας: «Γιορτάζουμε το τουρκικό ταλέντο στο ΝΒΑ. Ποιος νομίζεται ότι έχει την καλύτερη σεζόν ως τώρα;». 

Ο Καντέρ αντέδρασε αμέσως καθώς δεν είχε συμπεριληφθεί στη φωτογραφία ξεσπώντας κατά της κυβέρνησης της Τουρκίας: «Φοβηθήκατε να βάλετε το όνομά μου; Τρομοκρατημένοι αρουραίοι. Η δικτατορία του Ερντογάν επηρεάζει τα πάντα. Είναι τρελό! Η ομοσπονδία του ΝΒΑ πρέπει να προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Φυσικά οι άνθρωποι που διαχειρίζονται το λογαριασμό του NBA Europe κατάλαβαν το τραγικό λάθος τους αναδημοσιεύοντας την φωτογραφία γράφοντας: «Διόρθωση. Φυσικά και ο Καντέρ πρέπει να συμπεριληφθεί στη λίστα. Λάθος μας», με τον άσο των Νιου Γιορκ Νικς να αποδέχεται τη συγγνώμη. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Wow! @nbaeurope Scared to put my name up there lol You scared little rats Turkish #DictatorErdogan affects Crazy!!!!!! The Association is supposed to stand up for inclusion and human rights.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enes Kanter (@eneskanter11) στις

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

‪Apology Accepted. ‬

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enes Kanter (@eneskanter11) στις