Ο γρίφος του σέντερ που θα καλύψει το κενό που υπάρχει στη ρακέτα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς δεν λέει να λυθεί, μηδέ να γίνει πιο απλός. Τουναντίον, όσο περνούν οι μέρες η λίστα των “Λύκων” μεγαλώνει αφού προστίθενται διαρκώς καινούργιοι παίκτες που βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας όντας free agents.

Το ποσό που μπορεί να διαθέσει, όμως, η Μινεσότα δεν ξεπερνά τα 500 χιλιάδες δολάρια, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την εύρεση του παίκτη που θα αποτελέσει το συμπλήρωμα του Κέβιν Λαβ στη ρακέτα.

Ο Χασάν Ουάιτσαϊντ (Νο33 στο ντραφτ του 2010 από το Σακραμέντο) βρίσκεται στο προσκήνιο, αλλά περιπτώσεις όπως αυτή του Αντρέι Μπλάτσε δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Ο πρώην παίκτης των Ουίζαρντς αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του προσπαθώντας να ξαναμπεί στη λίστα των κορυφαίων “ψηλών” του “μαγικού κόσμου” με την προοπτική των “Λύκων” να είναι ενδιαφέρουσα, αν και με χαμηλό οικονομικό αντάλλαγμα.

Από εκεί και πέρα, παίκτες όπως οι Άντονι Τόλιβερ, Μεχμέτ Οκούρ και Κρις Άντερσεν αρέσουν στον Ρικ Έιντελμαν, αλλά είναι ακριβοί για τα οικονομικά δεδομένα στα οποία θέλουν να κινηθούν στη Μινεσότα προκειμένου να μην υπερβούν το χώρο που έχουν στο σάλαρι καπ.