Αρκετά… βραχύβιο αποδείχθηκε το πέρασμα του Τζιμ Μπόιλαν από τον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς καθώς η διοίκηση των “Ελαφιών” έλυσε τη συνεργασία της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας. Ο απερχόμενος προπονητής του Μιλγουόκι διαδέχθηκε μεσούσης της σεζόν τον Σκοτ Σκάιλς καθώς προβιβάστηκε σε πρώτος προπονητής και, παρά την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ, είδε την πόρτα της εξόδου από τα “Ελάφια“.

“Κάνοντας μία αναδρομή στη φετινή σεζόν, βλέπει κανείς πως ήμασταν εντός πλάνου σε αυτά που θέλαμε και είχαμε στο μυαλό μας να κάνουμε. Προκριθήκαμε στα πλέι οφ, αλλά από ένα σημείο και μετά όλα πήραν την κατιούσα. Είναι δύσκολο να εξηγήσεις γιατί”, δήλωσε ο GM των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χάμοντ, θέλοντας να… δικαιολογήσει την απόφαση της διοίκησης για το “διαζύγιο” με τον Τζιμ Μπόιλαν.

Έτσι, τα “Ελάφια” στρέφουν την προσοχή τους στην επίτευξη συμφωνίας με καινούργιο προπονητή, με τα ονόματα των Σταν Βαν Γκάντι και Λάιονελ Χόλινς (προπονητής των Μέμφις Γκρίζλις) να είναι τα πρώτα που έπεσαν στο τραπέζι.