Οι Χόρνετς στο ντραφτ της 28ης Ιουνίου θα έχουν να επιλέξουν στο νούμερο ένα αλλά και στο 10. Πάντως αν και το φετινό ντραφτ έχει παίκτες γεμάτους ταλέντο ο πρόεδρος των Χόρνετς Ντελ Ντεμπς φαίνεται να είναι ανοιχτός σε διαπραγματεύσεις για να ανταλλάξει το νούμερο 10. “Ναι θα κάνουμε ανταλλαγή αν δούμε ότι μας συμφέρει” είπε ο Ντεμπς.

Οι Χόρνετς έχουν τη 10η επιλογή στο ντραφτ αλλά φυσικά και το νούμερα ένα που θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι θα επιλέξουν τον φόργουορντ από το Κεντάκι Άντονι Ντέιβις. “Μερικές ομάδες χτίζονται γύρω από νέους παίκτες και άλλες επιλέγουν να χτίσουν την ομάδα τους γύρω από έμπειρους παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας, όμως υπάρχουν παραδείγματα που και οι δύο τρόποι ήταν επιτυχημένοι” και συνέχισε λέγοντας:

“Για να χτιστεί η νέα μας ομάδα γύρω από τον Άντονι Ντέιβις θα διερευνήσουμε την αγορά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει τους Εμέκα Όκαφορ, Τρέβορ Αρίζα και να παραχωρήσουμε τη 10η επιλογή. Αυτό θα καθαρίσει χώρο στο σάλαρι καπ και στη συνέχεια ίσως αποκτήσουμε κάποιον πιο έμπειρο παίκτη από την ελεύθερη αγορά¨.