Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς σκούπισαν και τους Ράπτορς με 4-0, περιμένοντας έναν εκ τω Σέλτικς και Ουίζαρντς στους τελικούς της περιφέρειας. Στο 4ο παιχνίδι της σειράς, οι «ιππότες» του Λιου κυριάρχησαν και νίκησαν με 109-102 στο «Air canada center». Ο Τζειμς έδωσε ακόμη ένα ρεσιτάλ με τον βασιλιά να σκοράρει 35π. (9ριμπάουντ, 6 ασίστ), ενώ στους 27π. έμεινε ο Κάιρι Ιρβινγκ ο οποίος μοίρασε 9 τελικές πάσες, ενώ είχε και 4 κλεψίματα. Για τους Καναδούς ο Ιμπάκα είχε 23π., ενώ στους 22π. έμεινε ο Ντεμάρ Ντερόζαν καθώς το κενό του Λάουρι το κάλυψε επάξια ο Τζόσεφ με τον Καναδό γκαρντ να πετυχαίνει 20π.

Με τους Μπιλ και Ουόλ να έχουν κέφια, οι Ουίζαρντς κέρδισαν με 121-102 τους Σέλτικς και έφεραν την σειρά στα ίσια. Ο βασικός πλει μέικερ των «μάγων» έκανε double double με 27π. και 12 ασίστ, ενώ δύο πόντους παραπάνω πέτυχε ο συμπαίκτης του, Μπράντλει Μπιλ ο οποίος είχε 11/16 σουτ. Ο Αϊζέια Τόμας είχε 19π., 5 ασίστ και 2 κλεψίματα ενώ το back up του, Τέρι Ροζίερ πρόσθεσε άλλους 16π. και 7 ριμπάουντ. Τα ξημερώματα της Πέμπτης θα γίνει το Game 5 στο «Td Garden».

Η μοναμαχία του Τέξας συνεχίζεται και από τι φαίνεται έχει μέλλον ακόμα, καθώς χθες οι Ρόκετς νίκησαν με 124-104 τους Σπερς και ισοφάρισαν την σειρά σε 2-2. Ο Τζειμς Χάρντεν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ντα Αντόνι με 28π., 5 ριμπάουντ, 12 ασίστ και 2 κλεψίματα ενώ στους 22π. έμεινε ο Γκόρντον,ερχόμενος από τον πάγκο. Για τα «σπιρούνια» οι Λέοναρντ και Όλντριτζ πέτυχαν από 16π., ενώ με 17π. τελείωσε τον αγώνα ο Σίμμονς. Την ερχόμενη Τρίτη είναι προγραμματισμένο το 5ο ραντεβού των δύο ομάδων, στο «AT@T».

 

ΑΝΑΤΟΛΗ

Προημιτελικοί:

Μπόστονς Σέλτικς – Σικάγο Μπουλς 4-2

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ιντιάνα Πέισερς 4-0

Τορόντο Ράπτορς – Μιλγουόκι Μπακς 4-2

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς – Ατλάντα Χοκς 4-2

Ημιτελικοί:

Μπόστονς Σέλτικς – Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 2-2

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Τορόντο Ράπτορς 4-0

ΔΥΣΗ

Προημιτελικοί:

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – Πόρτλαντ Τρειλ Μπλέιζερς 4-0

Σαν Αντόνιο Σπερς – Μέμφις Γκρίζλις 4-2

Χιούστον Ρόκετς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 4-1

Λος Άντζελες Κλίπερς – Γιούτα Τζαζ 3-4

Ημιτελικοί:

Γκόλντεν Στειτ Ουόριορς – Γιούτα Τζαζ 3-0

Σαν Αντόνιο Σπερς – Χιούστον Ρόκετς 2-2

 

Toronto Raptors-Cleveland Cavaliers Full Game Highlights

Washington Wizards-Bostons Celtics Full Game Highlights

Houston Rockets- San Antonio Spurs Full Game Highlights