Όπως ενημέρωσε ο πάντα έγκυρος Shams Charania με ανάρτησή του στο Twitter, η χειρότερη δυνατή κακοτυχία για τους Philadelphia 76ers μόλις επιβεβαιώθηκε, αφού ο απόλυτος σταρ τους, ο Joel Embiid αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για άγνωστο ακόμα χρονικό διάστημα!

Ουσιαστικά, και πάρα τη νίκη και την πρόκρισή τους στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας, ο Καμερουνέζος “ψηλός” υπέστη ήπια διάσειση στο Game 6 κόντρα στους Toronto Raptors -κάτι που θα τον αφήσει μέχρι να είναι πλήρως υγιής εκτός δράσης και πλάνων του Doc Rivers για την επερχόμενη σειρά με τους Miami Heat!

Υπενθυμίζουμε πως ο υποψήφιος για το MVP αθλητής έπαιζε ήδη τραυματίας κόντρα στους Καναδούς, αφού κατά τη διάρκεια του Game 3 είχε χτυπήσει άσχημα τον αντίχειρά του με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα δεξιού κόγχου. Ωστόσο, τότε είχε καταπολεμήσει το πρόβλημά του και έπαιζε έστω και αν δεν ήταν στο 100% -κάτι όμως που δεν θα του επιτραπεί απέναντι στη διάσειση…

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι το πρώτο ματς της σειράς της Philadelphia με την κορυφαία βαθμολογικά ομάδα της Ανατολής αναμένεται να εκκινήσει στις 2 Μαΐου, με τον Embiid να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Game 2 στις 4 Μαΐου.