Κατάσταση ώρα μηδέν στους Nets! 3 χρόνια ακριβώς μετά την ημέρα που υπέγραψε με την ομάδα, ο Kevin Durant ζήτησε επίσημα ανταλλαγή από το Brooklyn βάζοντας… φωτιά στον κόσμο του ΝΒΑ!

Ουσιαστικά, αυτό είναι απλά το επιστέγασμα όσων είχαν ακολουθήσει την πορεία του συλλόγου τους τελευταίους μήνες, με την αδιαφορία του Kyrie Irving και την μετέπειτα αναγκαστική παραμονή του στη Νέα Υόρκη, την αποχώρηση του James Harden για τη Philadelphia και φυσικά την άρνηση του Ben Simmons να αγωνιστεί να βγάζουν από τα ρούχα του τον KD, που δε μπορεί άλλο να αντέξει ό,τι συμβαίνει στους Nets.

Έτσι, όπως είναι λογικό, έχουν αρχίσει ήδη οι φημές για το που θα παίζει ο έμπειρος σκόρερ τη νέα σεζόν (2022-2023), με τις στοιχηματικές εταιρίες να δίνουν στην κορυφή τους Phoenix Suns και τους Miami Heat. Ρεαλιστικά πάντως, και δεδομένου ότι Ben Simmons και Bam Adebayo απαγορεύεται ελέω κάποιων κολλημάτων στο Draft να παίξουν στην ίδια ομάδα μέσω ανταλλαγής, ένα πακέτο γύρω από τον… φευγάτο DeAndre Ayton για χάρη του KD είναι πολύ πιο πιθανό να έπειθε τη διοίκηση των Nets…