Ο MVP του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την οικογένειά του έδειξαν το δρόμο πραγματοποιώντας μια εξαιρετική κίνηση προσφέροντας το ποσό των 100.000 δολαρίων στο προσωπικό των Milwaukee Bucks

Αυτήν την περίοδο, το ΝΒΑ έχει “παγώσει” όλες του τις αγωνιστικές του δραστηριότητες, με αποτέλεσμα ο οργανισμός των Bucks και το γήπεδό τους το «Fiserv Forum» να μην έχουν κάποιο εισόδημα. Για αυτό το λόγο λοιπόν, ο “Greek Freak” μαζί με την οικογένειά του προέβη σε μια πολύ όμορφη κίνηση προσφέροντας τη δωρεά αυτή.

Το ήθος του Γιάννη φάνηκε για ακόμα μια φορά. Σε αντίστοιχη πράξη έχουν δηλώσει πως θα προβούν και ο Kevin Love των Cleveland Cavaliers, αλλά και ο ιδιοκτήτης των Dallas Mavericks Mark Cuban

Ωστόσο, ο οργανισμός των Milwaukee Bucks αναφέρει πως σκοπεύει να να ματσάρει την προσφορά του MVP του “μαγικού” κόσμου του ΝΒΑ.

Μάλιστα, μέσω ανάρτησης του στο twitter ο σταρ των Milwaukee Bucks αναφέρει:

«Είναι κάτι πιο μεγάλο από το μπάσκετ! Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης εποχής, θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους που κάνουν πιο εύκολη τη δική μου ζωή, της οικογένειάς μου και των συμπαικτών μου. Εγώ και η οικογένειά μου δεσμευόμαστε να δωρίσουμε 100.000 δολαρία για το προσωπικό του “Fiserv Forum”. Μπορούμε να το ξεπεράσουμε όλο αυτό μαζί». 

Δείτε και την εν λόγω δημοσίευση: