Πήρε την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα για το ΝΒΑ στην… “τρυφερή” ηλικία των 35, αλλά ο Πάμπλο Πριτζιόνι δεν δείχνει να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα σε θέματα προσαρμογής του ρυθμού και της ταχύτητας του μπάσκετ στον “μαγικό κόσμο”. Ο Αργεντινός πλεϊμέικερ πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις έχοντας κατά μέσο όρο 3.4 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ, με αποτέλεσμα να αποτελεί ένα από τα βασικά όπλα του Μάικ Γούντσον τη φετινή σεζόν.

Παρόλ’ αυτά, ο πρώην παίκτης της Κάχα Λαμποράλ δεν έδειξε… αποφασισμένος να ανανεώσει άμεσα τη συνεργασία του με την ομάδα του “Μεγάλου Μήλου” αφού, όπως δήλωσε στη NY Post, δεν έχει καταλήξει αναφορικά με το μέλλον του.

“Κάπου θα παίξω και του χρόνου, αλλά δεν ξέρω το που. Θα μπορούσε να είναι ομάδα του ΝΒΑ, αλλά θα μπορούσε να είναι και ομάδα της Ισπανίας. Πρέπει να έρθει το καλοκαίρι για να σκεφτώ προσεκτικά τις επιλογές που έχω. Αλλά πρώτα απ όλα θα ακούσω τι έχουν να μου προτείνουν οι Νιου Γιόρκ Νικς“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός πόιντ γκαρντ αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στη Liga Endesa την επόμενη σεζόν.