Οι Λέικερς συνεχίζουν να χτίζουν μια νέα δυναστεία και να έχουν ως μεγάλο στόχο να βγουν από τα πέτρινα χρόνια και να ανέβουν και πάλι στο θρόνο του ΝΒΑ. Οι Λιμνάνθρωποι μετά το απόλυτο μπαμ με την απόκτηση του Λεμπρόν Τζέιμς προσπαθούν να φέρουν δίπλα στον βασιλιά σπουδαίους παίκτες που μαζί του θα οδηγήσουν την ομάδα και πάλι στην κορυφή. Νέο τους μεγάλο απόκτημα είναι ο Ραζόν Ρόντο!

Ο 32χρονος γκαρντ αποφάσισε να αφήσει τη Νέα Ορλεάνη και τους Πέλικανς και να μετακομίσει στο Λος Αντζελες και τους Λέικερς του Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο Ρόντο συμφώνησε να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα έναντι 9 εκατ. δολαρίων. Την ίδια στιγμή ο Τζούλιους Ραντλ αποδεσμεύτηκε από τους Λέικερς και συμφώνησε με τους Πέλικανς για διετές (1+1) συμβόλαιο, έναντι 18 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πρέπει να… απολογηθεί στον βασιλιά

Ο Ρόντο χρωστάει μια συγγνώμη στον Λεμπρόν Τζέιμς, καθώς πριν από 6 χρόνια είχε κάνει κάτι που είχε σχολιαστεί παρά πολύ και σίγουρα δεν άρεσε στον βασιλιά. Ο 32χρονος γκαρντ είχε βγάλει μια φωτογραφία με μια κοπέλα – θαυμάστριά του, η οποία φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε: «Lebron is a bitch»!

Η φωτό είχε σχολιαστεί έντονα και είχε γίνει viral. Και μόλις η κοπέλα έμαθε για την… συνύπαρξη Τζέιμς – Ρόντο στους Λέικερς την πόσταρε ξανά στις σελίδες της στα social media.

Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΩΤΟ

 

Ο ΡΑΖΟΝ ΡΟΝΤΟ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ