Οι φήμες “οργίαζαν” τα περασμένα 24ώρα και τελικά επιβεβαιώθηκαν. Οι Ουόριορς αποφάσισαν να παραχωρήσουν τον 23χρόνο Ντ’Άντζελο Ράσελ για να προσθέσουν στην… φαρέτρα τους τον Άντριου Ουίγκινς και δύο μελλοντικά draft picks.

Ο Ράσελ γνώριζε πως δεν θα μακροημέρευε στην Καλιφόρνια καθώς αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό των Κάρι και Τόμπσον. Μετά από συζητήσεις και προσφορές που δεν έγιναν αποδεκτές οι Ουόριορς “έδωσαν τα χέρια” με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στέλνοντας στην Μινεσότα και τους Τζέικομπ Έβανς και Ομάρι Σπέλμαν οι οποίοι βοηθούσαν μέχρι πρότινος στο rotation.

Ο “D-Lo”, όπως είναι το παρατσούκλι του Ράσελ, θα αγωνιστεί παρέα με τον καλό του φίλο Κάρλ Άντονι Τάουνς αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο σε μία ομάδα που αυτή την στιγμή παραπαίει μετρώντας 13 σερί ήττες.

Από την άλλη ο Άντριου Ουίγκινς αποκτήθηκε με άξονα το μέλλον καθώς η φετινή σεζόν των “πολεμιστών” είναι προ πολλού τελειωμένη. Ο Καναδός σμόλ φόργουορντ θέλει να συνεχίσει τις εξαιρετικές φετινές του εμφανίσεις (22,4 πόντοι, 5,2 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ ανά ματς μέχρι στιγμής).