Οι Blazers αποφάσισαν να χαλάσουν, ό,τι έφτιαξαν με κόπο τα προηγούμενα χρόνια. Πολύ απλά διότι δεν οδηγούσε πουθενά… Έτσι, πήραν την απόφαση να ανταλλάξουν έναν από τους δύο μεγάλους σταρ τους, τον CJ McCollum, στέλνοντάς τον στη Νέα Ορλεάνη!

Το trade δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, όπως επισημαίνουν τα αμερικανικά Μ.Μ.Ε., εντούτοις όλα δείχνουν ότι ο All-Star των Blazers θα μετακομίσει νοτιότερα λίαν συντόμως. Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση οι Blazers θα πάρουν στο πλαίσιο του trade τους Josh Hart, Nickeil Alexander-Walker, Tomas Satoransky, Didi Louzada και τρία draft-picks, ένα 1ου γύρου (για φέτος) και δύο μελλοντικά για το 2ο!

Η Νέα Ορλεάνη, από τη μεριά της, πέρα από τον McCollum θα πάρει επίσης και τους Larry Nance, Tony Snell, σύμφωνα με το ESPN.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ TRADE ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Με δύο ημέρες να απομένουν για τη λήξη της προθεσμίας για ανταλλαγές (10/2), το μεγάλο trade είναι λοιπόν έτοιμο να γίνει. Ένα trade που θα προσθέσει έναν ακόμα παίκτη από το πρώτο ράφι στους Pelicans, στην προσπάθεια που θα κάνουν να προλάβουν το τρένο των Playoffs και (γιατί όχι;) να δημιουργήσουν θόρυβο στην postseason. Την τρέχουσα σεζόν ο McCollum έχει 20,5 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Στο Portland, από την άλλη, η λέξη “ανοικοδόμηση” είναι η μόνη που ακούγεται από την αρχή της χρονιάς. Με την επικείμενη απομάκρυνση του McCollum και τον Damian Lillard να εμπλέκεται σε σενάρια ανταλλαγής (παρότι είναι τραυματίας), όλα δείχνουν ότι οι Blazers θα προσπαθήσουν να φτιάξουν κάτι από το “μηδέν”.