Δίπλα στον Devin Booker θα παίζει τη νέα χρονιά ο Chris Paul! Σύμφωνα με το ESPN, η Oklahoma City συμφώνησε με το Phoenix σε ανταλλαγή που θα στείλει τον έμπειρο πόιντ γκαρντ στους Suns μαζί με τον Abdel Nader, παίρνοντας τον Ricky Rubio, τον Kelly Oubre, τον Ty Jerome, τον Jalen Lecque και ένα draft-pick 1ου γύρου για το 2022.

Σύμφωνα με τον Shams Charania, δε, το μελλοντικό draft-pick των “ήλιων” είναι προστατευμένο για τις θέσεις 1-12 το 2022, από το 1 έως το 10 το 2023, από το 1 έως το 8 το 2024 και τελείως unprotected το 2025.

Η άφιξη του CP3 στο Phoenix θα προσθέσει έναν τρίτο σταρ δίπλα στον Booker και τον Ayton, ανεβάζοντας επίπεδο τους Suns -και ικανοποιώντας παράλληλα τον “Book”, που μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν από την πρόοδο της ομάδας του.

H Thunder, από την άλλη, συνεχίζει την ανοικοδόμηση και μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η θέση των Rubio, Oubre στην ΟΚC, καθώς θεωρείται πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθούν και αυτοί ως ανταλλάγματα σε κάποια άλλη συμφωνία για νεαρούς παίκτες ή draft-picks.