Δύο κινήσεις σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είχαμε στο NBA όπου από την μία ο Έβαν Τέρνερ φαίνεται να είναι μία ανάσα από τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς και από την άλλη ο Εβάν Φουρνιέ συμφώνησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Ο Αμερικανός φόργουροντ σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα συμφώνησε με τους Μπλέιζερς σε τετραετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 70 εκατομμύρια δολάρια. Ο 27χρονος παίκτης που την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στους Μπόστον Σέλτικς έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και είχε 10,5 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ κατά μέσο όρο και φαίνεται ότι από την επόμενη χρονιά θα είναι συμπαίκτης του Ντάμιαν Λίλαρντ στο Πόρτλαντ.

Οι Ορλάντο Μάτζικ μετά την ανταλλαγή του Ολαντίπο στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερς αποφάσισαν να δέσουν τον Γάλλο γκαρντ-φόργουορντ Εβάν Φουρνιέ για τα επόμενα 5 χρόνια έναντι του ποσού των 85 εκατομμυρίων δολαρίων. Να θυμίσουμε ότι ο Φουρνιέ έκανε εξαιρετική σεζόν με τους Μάτζικ και είχε 15,7 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ και από ότι φαίνεται οι άνθρωποι του Ορλάντο τον υπολογίζουν πολύ για το μέλλον της ομάδας.

Διαβάστε τις ειδήσεις από το twitter: