Αναβίωσαν στο Σιάτλ οι μνήμες από τις εποχές που έπαιζαν εκεί οι θρυλικοί Σόνικς. Η ομάδα άφησε την πόλη πριν από 10 χρόνια, μετακόμισε στην Οκλαχόμα Σίτι, άλλαξε όνομα και έγινε Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έκλεισε ένα τεράστιο μπασκετικό κεφάλαιο για το Σιάτλ. Κάποιες στιγμές απ’ αυτό το ένδοξο μπασκετικό παρελθόν αναβίωσαν σήμερα στην πόλη, όπου έγινε το φιλικό του Γκόλντεν Στέιτ (πήρε άνετα τη νίκη με 122-94) με το Σακραμέντο.

Ο Κέβιντ Ντουράντ θύμισε στο κοινό του Σιάτλ του Σόνικς. Ηταν άλλωστε παίκτης της ομάδας στην πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ την σεζόν 2007-08. Τον επόμενο χρόνο ο «KD» και η ομάδα έφυγαν για την Οκλαχόμα Σίτι και το Σιάτλ μαράζωσε μπασκετικά.

Σήμερα, όμως, ο κόσμος του θυμήθηκε τις παλιές καλές μέρες. Ο Ντουράντ εμφανίστηκε στο γήπεδο της πόλης στο περιθώριο του φιλικού με την φανέλα των Σόνικς. Και μάλιστα όχι όποια κι όποια φανέλα, αλλά εκείνη του μύθου των Σόνικς, Σον Κεμπ.

«Να επιστρέψει για πάντα στο Σιάτλ»

Ο «KD» αποθεώθηκε από τον κόσμο και λίγο μετά ευχήθηκε: « Ξέρω ότι ήταν 10 δύσκολα χρόνια, αλλά το ΝΒΑ επέστρεψε στο Σιάτλ σήμερα και ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψει για πάντα»

Τον επισκίασε λιγάκι ο Τόμπσον

Στο φιλικό πάντως, όπου οι Ουόριορς πήραν τη νίκη με 122-94 την παράσταση δεν έκλεψε 100% ο Ντουράντ, καθώς ο Κλέι Τόμπσον ήταν «καυτός» και έβαλε 30 πόντους (είχε 8/10 τρίποντα) σε 23 λεπτά. Ο Ντουράντ, βέβαια έδειξε και πάλι την κλάση του, καθώς είχε απολογισμό 26 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Το Γκόλντεν Στέιτ έπαιξε χωρίς τους Στεφ Κάρι, Ντρέιμοντ Γκριν, Ντε Μάρκους Κάζινς και Ντάμιον Λι.

Χωρίς Κουφό

Στη άλλη πλευρά ο Κώστας Κουφός δεν έπαιξε ούτε σε αυτό το ματς, ενώ πρώτος σκόρερ του Σακραμέντο ήταν ο Τζάιλς με 17 πόντους.

 

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΣΤΟ ΣΙΑΤΛ 

 

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ