Τον πατέρα τους Τσάρλς Αντετοκούνμπο θυμήθηκαν ο Γιάννης, ο Θανάσης ο Κώστας και ο Αλέξανδρος καθώς σήμερα θα γινόταν 54 χρονών. Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο δεν παύουν να θυμούνται τον πατέρα τους ο οποίος έφυγε «άδικα» από τη ζωή.

Με αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του πατέρα τους οι αδελφοί Αντετοκούνμπο καθώς και να θυμηθούν τις όμορφες στιγμές μαζί του. «Χαρούμενα γενέθλια, μπαμπά. Σε αγαπάμε. Σε ευχαριστούμε που οδηγείς την οικογένειά μας κάθε ημέρα. Ξέρω πως είσαι υπερήφανος για όλους μας», έγραψε ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς Γιάννης Αντετοκούνμπο

Το δικό του μήνυμα στον Τσαρλς έστειλε ο άσος του Παναθηναϊκού Θανάσης Αντετοκούνμπο, «Χαρούμενα γενέθλια, μπαμπά. Μας έβαλες στο μονοπάτι του μεγαλείου και της επιτυχίας. Σε αγαπάμε. Μας λείπεις. Τιμούμε την κληρονομιά  σου… ΥΓ. Πάντα λάτρευα να διαφωνούμε για τα σπορ, τη στιγμή που οι υπόλοιποι χόρευαν»

«Χρόνια πολλά, μπαμπά, μας λείπεις #Είμαι η κληρονομιά του πατέρα μου» έγραψε ο παίκτης των Ντάλας Μαβερικς, Κώστας.

«Χρόνια πολλά, μπαμπά. Σε αγαπάμε όλοι, μας έκανες να καταλάβουμε τι πραγματικά χρειάζεται για να είσαι επιτυχημένος και μας οδήγησες στο να γινόμαστε καλύτεροι κάθε ημέρα» έγραψε από την πλευρά του ο 16άχρονος φόργουορντ του Ντομίνικαν, Άλεξ.