Είναι ένας από τους απόλυτους σταρ του ΝΒΑ. Χρόνια τώρα ο Καρμέλο Αντονι είναι ένα από τα πιο καυτά και πιο πολυδιαφημισμένα προϊόντα της πιο… βαριάς και λαμπερής μπασκετικής βιομηχανίας του πλανήτη. Η επικείμενη μεταγραφή του στο Χιούστον, θα είναι μαζί με αυτές του Λεμπρόν Τζέιμς στους Λέικερς και του Καουάι Λέοναρντ στο Τορόντο τα  τρία απόλυτα μπαμ του φετινού καλοκαιριού.

Η Οκλαχόμα Σίτι τον έδωσε πριν λίγο καιρό στην Ατλάντα που συμφώνησε να τον αφήσει ελεύθερο και να ανοίξει έτσι τον δρόμο του για το Χιούστον. Ολοι υποθέτουν ότι οι Ρόκετς θα του στρώσουν χρυσό χαλί για να πάει στο Χιούστον και ο τραπεζικός λογαριασμός του θα φτάσει σε αστρονομικά επίπεδα με τα λεφτά που θα πάρει. Αμ δε!

Το πρώτο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Καρμέλο Αντονι με το Χιούστον για την επόμενη χρονιά (μετά σίγουρα θα υπάρξει επέκταση με άλλα νούμερα) θα είναι της… πείνας! Δεν κάνουμε πλάκα. Σοβαρά το λέμε. Πόσο θα είναι το ύψος του συμβολαίου; Μόλις 2.4 εκατ. δολάρια!  Είπαμε δεν κάνουμε πλάκα και το ξαναγράφουμε για να το εμπεδώσετε. Μόλις 2.4 εκατ. δολάρια! Ο Αντονι είναι τεράστιο όνομα, αλλά θα πάρει το μίνιμουμ συμβόλαιο για βετεράνο παίκτη. Στο τέλος της επόμενης σεζόν, βέβαια, αν  όλα πάνε καλά θα κάνει συμβόλαιο (αν μείνει, βέβαια στους Ρόκετς) αντάξιο του ονόματός του. Αλλά ως τότε θα βάλει στην τσέπη μόνο τα… ψίχουλα (για το επίπεδό του) του μίνιμουμ συμβολαίου!