Το «The Last Dance» συνεχίζει ακάθεκτο να τρελαίνει τα μηχανάκια τηλεθέασης… αφήνοντας το καλύτερο για το τέλος.

Το ντοκιμαντέρ που πραγματικά έχει σπάσει όλα τα κοντέρ, ο «Τελευταίος Χορός» έχει τρελάνει τόσο τον κόσμο που το παρακολουθεί, όσο και τα μηχανάκια τηλεθέασης.

Τα προηγούμενα επεισόδια, 5 και 6, είχαν κατά μέσο όρο 5.5 εκατομμύρια τηλεθεατές, με το επεισόδιο 5 να έχει 5.8 εκατομμύριο και το έκτο να φτάνει μέχρι τους 5.2.

Τα επεισόδια 7 και 8 είχαν κατά μέσο όρο 5.1 εκατομμύρια θεατές, με το 7ο να έχει 5.3 εκατομμύρια και το 8ο, 4.9 εκατομμύρια δολάρια

Τώρα όσον αφορά συνολικά τα 8 επεισόδια του ντοκιμαντέρ που έχουν προβληθεί, κατάφερε να έχει μέσο όρο  5.6 εκατομμύρια θεατές, ενώ έχει 57% περισσότερους τηλεθεατές από το επόμενο ντοκιμαντέρ του ESPN. 

Το μόνο που μπορούμε να πούμε με βάση τους αριθμούς είναι ότι έχει σπάσει τα κοντέρ και μάλιστα οι στιγμές που προβάλλεται ο Jordan και η ζωή του γενικότερα, είναι μέσα στις πέντε πρώτες περιοχές με την μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Ναι καλά ακούσατε…

Αναμένουμε λοιπόν τα δύο τελευταία επεισόδια της επόμενης Κυριακής (17/5) όπου εκεί κι αν α χτυπήσει κόκκινο το ενδιαφέρον όλων.