Η ήττα της Φιλαδέλφεια από το Τορόντο, μετά το τρομερό μπάζερ-μπίτερ του Λέοναρντ, επέφερε «κραδασμούς» στην ομάδα της «πόλης της αδελφικής αγάπης» με τις φήμες να μιλούν για αλλαγές που θα ξεκινούσαν από τον προπονητή της ομάδας, Μπρετ Μπράουν.

Μετά όμως τα λόγια στήριξης από τον Εμπίντ, ήρθε και ένας εκ των ιδιοκτητών των Σίξερς, Τζος Χάρις για να διαψεύσει τις φήμες περί απομάκρυνσης του Αυστραλού προπονητή τονίζοντας ότι ήδη έγινε ραντεβού του GM της ομάδας, Έλτον Μπραντ με το προπονητή αναφορικά με την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, ο Χάρις βρέθηκε στο ραντεβού και στην συνέχεια επιβεβαίωσε στο ESPN την παραμονή Μπράουν στο πάγκο των Σίξερς για την σεζόν 2019-2020. Να θυμίσουμε ότι ο προπονητής της Φιλαδέλφεια είχε υπογράψει επέκταση συμβολαίου ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων και πλέον μαζί με την διοίκηση της ομάδας κοιτάει την «επόμενη μέρα».

Μία «επόμενη μέρα» που αναμένεται «καυτή» καθώς περιλαμβάνει τις επεκτάσεις συμβολαίων των Μπάτλερ και Χάρις, που μένουν ελεύθεροι αλλά και το ντραφτ του Ιουνίου, με τα «δοκιμαστικά» να έχουν ξεκινήσει ήδη στο Σικάγο.