Οι Χιούστον Ρόκετς είναι μέχρι στιγμής η ομάδα που έχει μπει πιο δυνατά απ΄ όλες στο μεταγραφικό παζάρι. Συγκεκριμένα προχώρησαν σε μια νέα ανταλλαγή και παραχώρησαν τον Σάμουελ Ντάλεμπερτ μαζί με το νούμερο 14 του Ντραφτ στους Μιλγουόκι Μπακς και πήραν το νούμερο 12, τον Σον Λίβινγκστον, τον Τζον Λιούερ και τον Τζον Μπρόκμαν.

Οι “ρουκέτες” έκαναν την αρχή στις ανταλλαγές με την παραχώρηση του Τσαζ Μπάντιγκερ στους Τίμπεργουλβς για το νούμερο 18 του Ντραφτ. Με τη νέα ανταλλαγή που έκαναν βελτίωσαν τη θέση τους στο Ντραφτ και από ότι φαίνεται θα συνεχίσουν να ψάχνουν τρόπο για ανέβουν κι άλλες θέσεις, ώστε να καταφέρουν να φτιάξουν ένα ικανό “πακέτο” που θα πείσει τους Ορλάντο Μάτζικ να τους παραχωρήσουν τον Ντουάιτ Χάουαρντ.

Οι Μπακς από την πλευρά τους με την προσθήκη του Ντάλεμπερτ κάλυψαν τη βασική τους ανάγκη που ήταν η έλλειψη σέντερ, καθώς η θέση είχε μείνει κενή μετά την ανταλλαγή του Μπόγκουτ με τον Έλις. Ο Ντάλεμπερτ φέτος είχε καλή παρουσία με 7.5 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1.7 κοψίματα ανά παιχνίδι.